Показати всі категорії
Характеристики | |
Тип засобу | Розчин |
Призначення | Для суглобів |
Об'єм | 100 мл |
Тварина | Для ВРХ | Для ДРХ |
Склад
100 мл препарату містять діючу речовину
Фармакологічні властивості
Тилозин тартрат - антибіотик групи макролідів, активний відносно грамнегативних і грампозитивних мікроорганізмів, у тому числі: Staphylococcus spp., Streptococcus spp., Diplococcus spp., Corynebacterium spp., Clostridium spp., Erysipelothrix rhusiopathiae, Neisserias spp., Bacteroides nodosus, Moraxella bovis, Pasteurella spp., Spirochаetes.
Особливо чутливі до тилозину мікоплазми (Mycoplasma gallisepticum, Mycoplasma hyopneumoniae, Mycoplasma synoviae, Mycoplasma meleagridis, Mycoplasma agalactiae, Mycoplasma bovigenitalium), а також хламідії і рикетсії.
Механізм дії препарату полягає в блокуванні синтезу білків в бактеріальної клітці, в результаті утворення комплексу з 50S субодиницями рибосом.
Застосування
Спосіб застосування та дози
Вид тварини | Спосіб застосування | Дозування | Тривалість призначення |
Велика рогата худобу, вівці, кози | Підшкірно | 0,25-0,5 мл препарату на 10 кг маси тіла | Один раз на добу 3-5 днів |
Свині | Внутрішньом'язово | 0,5 мл препарату а 10 кг маси тіла |
Період виведення (каренції)
Забій тварин на м'ясо дозволяється через 7 (ВРХ, вівці, кози) і 5 (свині) діб після останнього застосування препарату.
Споживання молока в їжу людям - через 4 доби.
Термін придатності
24 місяці. Після першого відбору препарату з флакона - 14 діб при температурі від 5 до 25 ° C.
Умови зберігання
Зберігати в темному, недоступному для дітей місці при температурі від 5 до 25 ° C.